Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pitchen als een Pro

juni 6 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Wil jij je bedrijf of project binnenkort succesvol kunnen pitchen? Bijvoorbeeld om een opdracht binnen te halen, een wedstrijd te winnen of een financier te overtuigen? Hoe bereik je daarbij maximaal effect? In deze training leer je het niet alleen, je gaat het ook dóen!

De training bestaat uit twee delen: een onlinetraining van een uur, die je vooraf krijgt toegestuurd. Daarin leer je wat de succesingrediënten zijn voor een zakelijke pitch. We focussen daarbij op het doel wat je wilt bereiken. En de manier waarop je verbaal en non-verbaal kunt overtuigen. Als hulpmiddel ontvang je een “storyboard”, dat je gaat gebruiken om jouw eigen pitch samen te stellen.

In de live training (fysiek, niet online!) gaat elke deelnemer z’n eigen pitch uitproberen. Je krijgt daarna feedback van de deelnemers en trainers. Je leert andere ondernemers kennen en helpt hen weer bij hun pitch. Deze beproefde methode levert gegarandeerd een flinke verbeterslag op van jouw pitch. Eerdere deelnemers haalden hierna met hun pitch succesvol financiering op, bij fondsen en bij de Dragons’ Den of werden beloond met de overwinning van een wedstrijd.

Deze training vraagt 1 uur zelfstudie vooraf. Daarna ga je je eigen pitch schrijven (ook ongeveer 1 uur werk), als voorwerk voor de “tryout” tijdens de fysieke training.

Trainers
Trainers: Einte Visser en Corine Janssen, businesscoaches van HAN Centrum voor Ondernemerschap. Mogelijk wordt de groep gesplitst in een Nederlandstalige deel en een Engelstalig deel, indien er deelnemers zijn die in het Engels willen oefenen.

 AANMELDEN

Gegevens

Datum:
juni 6
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

HAN campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem, 6826CC
+ Google Maps

Organisator

HAN campus Arnhem