ARNHEM, BRUISENDE STAD VOL CREATIVITEIT EN ENERGIE!

Vanaf de start in 2020 wordt er hier, speciaal voor de zelfstandig ondernemers van Arnhem, samenwerkt door enthousiaste ondernemers en leden aan een bloeiende gemeenschap die hen verenigt, informeert en ondersteunt.

Bewust zelfstandig..

Als zelfstandig professional kies je bewust voor vrijheid en ondernemerschap zonder vast personeel. Los van de bedrijfsvorm die je hebt. (zoals een BV of eenmanszaak) Of je nu een kunstenaar, advocaat, modeontwerper, coach, schilder of tandarts bent, je vindt hier gelijkgestemde professionals die streven naar succes in hun vakgebied.

MAAR niet alleen!

Zelfstandig betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Zelfstandig ondernemers werken regelmatig samen om ‘de klus te klaren’.

Omdat ze begrijpen dat expertise en vaardigheden per persoon variëren en dat je zelf niet overal evenveel in kunt uitblinken. Door samen te werken, tillen we elkaar naar nieuwe hoogten en bieden we een breed scala aan diensten aan onze klanten.

Stichting ZP Arnhem staat voor je klaar, met een missie om jouw belangen te behartigen en te vertegenwoordigen. We bieden een platform waar je je kunt verbinden met gelijkgestemde professionals, waardevolle informatie kunt delen en ontvangen, en waar je kunt rekenen op ondersteuning wanneer je het nodig hebt.

Geef jouw onderneming de boost die het verdient en zet samen met ons jouw onderneming op de kaart!

regionaal

ZP Arnhem vindt het belangrijk dat de gemeente Arnhem weet wat belangrijk is voor ons als zelfstandig professionals, maar ook wat wij kunnen bijdragen en betekenen voor de stad.

Daarom organiseert zij onder andere bijeenkomsten waarbij de gemeente geregeld ook uitgenodigd wordt. En nemen we actief deel aan verschillende overlegorganen namens de zelfstandigen. Om onze standpunten te verhelderen en inspraak te hebben bij regionale onderwerpen die ons aangaan.

landelijk

ZP Arnhem werkt samen met ZZP Nederland. Samen kunnen we meer bereiken​. 

ZZP Nederland probeert als grootste belangenbehartiger van zelfstandig ondernemers misstanden en onduidelijkheden weg te nemen. 

Dit doen ze door een actieve rol te spelen in politiek Den Haag. De organisatie staat bekend als fel, oprecht en opbouwend. Dat houdt in dat ze niet alleen hun mening spuien, maar ook meedenken over een oplossing!

VERBINDEN & VERSTERKEN

Een regionaal netwerk met mensen waarmee je kunt samenwerken, waar je op terug kunt vallen, van kunt leren en waar je aan kunt bijdragen is wel zo prettig en vaak belangrijk voor het succes en de continuïteit van je bedrijf. 

Wij willen zelfstandig professionals regionaal met elkaar verbinden, zodat zij elkaar (lokaal) kunnen versterken.

Wij stimuleren en faciliteren deze verbinding. Dit doen we onder andere door het organiseren van workshops, informatie- en netwerkavonden en evenementen in en om Arnhem. En we vermelden voor zelfstandigen interessante regionale activiteiten van derden in onze agenda. Zodat je niets mist. 

ZP Arnhem is er voor alle zelfstandigen in de regio Arnhem. Een lidmaatschap bied vele voordelen maar is niet verplicht.    


EN LID VAN ZZP NEDERLAND

Als lid van ZP Arnhem ben je ook meteen lid van de grootste onafhankelijke landelijke belangenbehartiger voor zelfstandigen: ZZP Nederland.

Als collectief aangesloten leden van ZZP Nederland profiteren onze leden zowel regionaal als landelijk van een sterk netwerk, vertegenwoordiging en belangenbehartiging.

Dit betekent dat je als lid echt invloed en inspraak hebt bij regionaal en landelijk politiek beleid. De standpunten van ZZP Nederland worden gevormd door raadplegingen bij de achterban, bestaande uit meer dan 55.000 aangesloten zelfstandigen (waarvan 1200 in onze regio).

Naast belangenbehartiging biedt ZZP Nederland ook ondersteuning aan haar leden met exclusieve online content en diverse ledenvoordelen. Je kunt rekenen op ondernemersadvies via de helpdesk en profiteren van kortingen op verschillende producten en diensten.

www.zzp-nederland.nl