Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online marketing: strategieën om je bedrijf online te laten groeien!

mei 21 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Inspirerende content voor je socials. Goedlopende webshops die vele orders draaien. Je klanten transformeren in ambassadeurs van jouw bedrijf. Het komt allemaal niet aanwaaien natuurlijk. Hoe je de juiste stappen kunt zetten om dit te bereiken, leer je in deze workshop.

De onderwerpen die centraal staan in deze workshop, zijn: Back to the basics van de marketing, hoe zit dat ook alweer? Hoe zorg je dat je met een goede social mediastrategie meer verkoopt dan alleen je bedrijf? Hoe zorg je voor meer klanten? Welke kant- en-klare hulpmiddelen kun je direct inzetten om beter vindbaar te zijn?

Je krijgt in deze workshop niet alleen basiskennis over online marketing, SEO en SEA, socials en meer, maar vooral praktische tools die je direct toe kunt passen op jouw businesscase. In de workshop is ruim de tijd voor individuele cases, om te bepalen welke keuzes voor jouw bedrijf relevant zijn. Zo leer je hoe je jouw klant van morgen vandaag bereikt.

Trainer

Daniël Derks, eigenaar van online marketingbureau Onyourline, helpt al sinds 2012 bedrijven om online beter te presteren.

 AANMELDEN

Gegevens

Datum:
mei 21
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

HAN campus Nijmegen
Kapittelweg 35
Nijmegen, 6525EN Nederland

Organisatoren

HAN campus Arnhem
HAN campus Nijmegen