Binnenkort wordt de dag van de ZZP’er weer gehouden. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd. Peter Heerschop zal met de nodige humor de dag in goede banen leiden.

Op 13 april 2024 wordt in Hart van Holland in Nijkerk de Dag van de ZZP’er gehouden. Voor de ondernemers zijn er diverse keynotes en zzp-talks te volgen. Daarnaast is er een informatieplein waar onder andere de Belastingdienst, Qredits en uiteraard organisator ZZP Nederland vragen beantwoorden van ondernemers. 

Tijdens de lunch en borrel aan het einde van de Dag van de ZZP’er is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Tijdens de elfde editie van de Dag van de ZZP’er is er weer veel kennis te halen. Er zijn drie rondes met zzp-talks en keynotes. Zo zal o.a. Mark Tuitert, Olympisch winnaar schaatsen, spreken over het (durven) maken van keuzes, persoonlijk leiderschap, onzekerheid, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid.

Andere zzp-talks gaan onder meer in op ‘het verleiden van je klant’ op LinkedIn, het leren van onweerstaanbare teksten schrijven met behulp van ChatGPT, leren van de fouten van collega-ondernemers bij opdrachtovereenkomsten en jezelf leren presenteren. Naast de vele zzp-talks is er het informatieplein. Hier kan worden genetwerkt en kunnen ondernemers vragen stellen aan een keur van standhouders. 

Inschrijven voor De Dag van de ZZP’er kan via onze website. “Op de Dag van de ZZP’er maken we er een feest van voor ondernemers. Het ondernemerschap in Nederland is niet altijd even gemakkelijk. Er mag daarom wel meer stil worden gestaan bij de mensen die hun nek uitsteken en hun eigen dromen najagen. Deze mensen zetten we in het zonnetje tijdens de Dag van de ZZP’er”, zegt Charlotte Delicaat, projectleider Dag van de ZZP’er.

Verkiezing Freelancer of the Year

Ook zal de verkiezing van de Freelancer of the Year 2024 worden afgetrapt. Tijdens deze verkiezing wordt gezocht naar de beste zzp’er van het jaar. Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt komt in aanmerking. Naast het winnen van de titel, zijn er mooie prijzen te winnen, maar deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs.

Claim hier je (gratis) ticket

Categories:

Tags: