Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Invullen aangifte inkomstenbelasting 2023 voor zzp’ers

maart 5 @ 20:00 - 21:20

Gratis

Het ondernemersgedeelte van de aangifte inkomstenbelasting kan lastig zijn. Om je op de juiste weg te helpen bij het doen van je aangifte organiseert de Belastingdienst op dinsdag 5 maart 2024 om 20:00 uur het webinar ‘Invullen ’.

Tijdens het webinar laten medewerkers van de Belastingdienst aan de hand van twee voorbeelden zien hoe je zelf jouw inkomsten als resultaatgenieter of als winst uit onderneming in de aangifte inkomstenbelasting invult. Wil je het webinar bekijken?

Schrijf je hier in

Heb je het webinar gemist? Dan kan je het webinar na afloop terugkijken.

Let op!
Om als kijker het meeste profijt van dit webinar te hebben, raden de Belastingdienst je aan om de voorbeeldcasussen, die je toegestuurd krijgt na je inschrijving, van te voren door te nemen. Zorg er voor dat je deze casussen tijdens het webinar bij de hand hebt. Dan kun je goed volgen hoe ze deze in de aangiften inkomstenbelasting gaan verwerken.

Meer weten?
De aangifteperiode loopt van 1 maart tot 1 mei. Heb je vragen over de aangifte? Een beetje extra hulp is nooit ver weg. De Belastingdienst biedt hulp aan, bijvoorbeeld via sociale media of lokale steunpunten. Kijk op belastingdienst.nl/aangifte voor de hulpmiddelen van de Belastingdienst. Op belastingdienst.nl/ondernemers vind je meer informatie voor ondernemers.

Gegevens

Datum:
maart 5
Tijd:
20:00 - 21:20
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Locatie

Online

Organisator

Belastingdienst
Bekijk de site van Organisator